Voor de liefhebbers van zon hebben we goed nieuws voor morgen☀️, maar dan moeten we het maar even niet over de dagen daarna hebben😅...
De details voor de komende week lees je hier👇:
https://t.co/zj9Y4wC9kQ

Er wordt op meerdere plaatsen wat (natte) #sneeuw gemeld❄, vooral aan de oostkant van het neerslaggebied. Dat is ook niet gek met temperaturen rondom het vriespunt, daar🥶. Check de actuele sneeuwradar:
https://t.co/rnhhAkBW5U

Goedemorgen! Vanochtend kan het plaatselijk glad zijn. Voor de rest draait het vandaag om (winterse) buien, maar toch ook af en toe zon. Meer lezen op: https://t.co/zj9Y4wC9kQ Foto van Ton Wesselius uit Roelofarendsveen.

Het is koud en guur en soms valt er wat winterse neerslag. Pas in de nieuwe week gaan de temperaturen iets omhoog. https://t.co/zj9Y4wC9kQ

3

Wat zag het er vandaag op sommige plekken prachtig uit!📸❄

Waarom kwam het vandaag toch tot het eerste regionale sneeuwdek van het seizoen🌨? Je leest het in de blog! Uiteraard delen we ook een aantal prachtige plaatjes van die witte wereld😉:
https://t.co/RxbI6HoYjU

Ook vanmiddag zijn er nog winterse landschappen te vinden❄📸. Er valt nog wat (natte) #sneeuw, maar de activiteit neemt wel af. Op veel plaatsen valt ook "gewoon" wat #regen👇:
https://t.co/rnhhAkBW5U

Afgelopen nacht veranderde de omgeving rondom Eindhoven tot een prachtige witte wereld😍❄️! Momenteel valt juist op en rondom de Veluwe (natte) sneeuw en wordt het regionaal wit🌨. Check de actuele sneeuwradar:
https://t.co/rnhhAkBW5U

Heb jij ook sneeuw gehad?

2

Niet alleen in de Ardennen viel de eerste sneeuw, maar ook afgelopen nacht in eigen land. Hier een foto van een laagje sneeuw in Veldhoven ❄️❄️❄️ Goed is te zien dat er meer sneeuw ligt op de auto omdat deze sneller zijn warmte verliest. Foto: Bart Manders uit Veldhoven.

Goedemorgen! Het weekend verloopt koud en soms guur waarbij er een ratjetoe aan weerelementen voorbij komt. Er komen buien voor met regen, korrelhagel en lokaal natte sneeuw. Komende nacht bestaat er tevens kans op een mist en lokale gladheid! https://t.co/zj9Y4wC9kQ

Het komende weekend staat in het teken van guur herfstweer met regen en lokaal natte sneeuw.
https://t.co/zj9Y4wTKco

4
Load More...